top of page

ANTIC CORREUS

 Apartament de luxe a Breda

Cal Doctor.jpeg
HISTORIA

L'HISTÒRIA D'ANTIC CORREUS

Antic Correus forma part d'una finca modernista, totalment rehabilitada entre 2022 i 2023 pels seus propietaris, en Xavi i la Maria. L'edifici on es troba aquest preciòs apartament amb pati, és una joia modernista de Breda, construïda al 1904. Antic Correus és un apartament d'una habitació, que ja es va separar de la casa principal antigament. L'edifici havia estat propietat de l'ajuntament a finals del segle XX, i es va fer servir l'apartament com a sucursal de correus de Breda. Finalment, l'edifici es va abandonar, fins que en Xavi i la Maria li han donat una nova vida.

Antic Correus té una cuina-menjador, una gran sala d'estar, una habitació doble amb vistes al Montseny i un lavabo complert amb plat de dutxa. L'apartament té un pati privat de 250 m2  i un porxo cobert per fer dinars i sopars a la fresca.

Antic Correus es lloga per caps de setmana o setmanes senceres. Un autètic luxe per disfrutar en parella.

Al mateix edifici, en Xavi i la Maria han rehabilitat un habitatge més gran, també amb pati privat, que pot allotjar fins a 7 persones. Aquesta vivenda es diu "Cal Doctor"

SERVEIS
WhatsApp Image 2023-03-16 at 14_edited.jpg

SERVEIS

Wi-Fi

Calefacció

Aire acondicionat

Estufa del llenya

Tovalloles

Roba de llit

Rentadora

Barbacoa

Porxo

GALERIA

GALERIA FOTOGRÀFICA D'ANTIC CORREUS

PREUS

PREUS

Cap de setmana

220 €

Setmana fora de temporada alta

550 €

Setmana en temporada alta

750 €

Temporada alta: 15/07/2023-26/08/2023. A la temporada alta, l'apartament es lloga per setmanes, de dissabte a dissabte.

Setmana Santa, Nadal i ponts: consultar

ALTRES CASES DEL XAVI I LA MARIA

Casa Can Bernat - 9 persones

BREDA

BREDA

Breda és un petit poble de la província de Girona, situat a la comarca de la Selva, als peus del massís del Montseny. Breda compta amb una abadia mil·lenària i amb una àmplia tradició ceramista. És a prop de Barcelona, Girona i de la Costa Brava, en concret dels pobles de Blanes i Lloret de Mar. La seva ubicació és ideal per visitar les ciutats, gaudir de la platja, de la muntanya i relaxar-se gaudint de l'entorn rural.

breda.png

La Pausa del Montseny  - 6 persones

CONTACTE
bottom of page